02.
Rundt om WAD

Mød os her. We Are Designers.

Et bureau bestående af spefialister. Vi hjælper dagligt store og små ambitiøse brands. Vores kunder befinder sig primært i Danmark, men deres forretnigner går internationalt. Vores mål er at blive husket for vores personlighed og de resultater vi kan hjælpe dig med at opnå igennem digitalt design og webudvikling. Vi designer og udvikler med en forretningsmæssig forståelse.

Passioneret tilgang og ambitioøse kunder.

Oversætter de tekniske termer til et kundesprog.

Vi kan ikke alt og går derfor meget op i samarbejde.

Har fokus på uddannelse og ny viden.

03.
Grundlagt

WAD er grundlagt af Matias Askvig og Keviin Cosmos

01.
CEO

Matias Askvig

02.
Kreativ Direktør

Keviin Cosmos

03.
Kundeudtalelser

Hvad siger andre om WAD?

Proaktiv og kreativ

Jeg kan ikke andet end at give @Keviin min varmeste anbefalinger. Jeg har arbejdet sammen med @Keviin på flere projekter og hver gang uden undtagelser har han leveret varen. Han er detaljeorienteret, proaktiv, kreativ og serviceminded, så også herfra få han 5 store stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Værdifuld sparringspartner

Keviin er en fornøjelse at arbejde sammen med. Han sætter sig altid i kundens sted og kommer med velargumenterede anbefalinger både før, under og efter et projekt. Keviin går altid den ekstra mil for sine kunder og samarbejdspartnere også selvom det er hjælp vedrørende et projekt / emne som man ikke har købt af ham. I forlængelse er Keviin kreativ og tænker ud af boksen, han er en værdifuld sparringspartner såvel som en professionel rådgiver.

Innovativ tænkende

Jeg kan varmt anbefale Keviin, og jeg har selv brugt ham flere gange. Han er enormt detaljeorienteret, virkelig kreativ og innovativ tænkende. 5 stjerner herfra 🙂

Serviceminded

Sender mine varmeste anbefalinger herfra, Keviin er altid glad, serviceminded og vigtigst af alt, super dygtig indenfor sit felt. -Jeg har været yderst tilfreds med vores samarbejde!

Marianne Arvedsen SoMe Manager, Marriott Hotel

Lasse Von Elling Strategic & Operational Business Development, Nerve Smart Systems

Mette Maria Terp Female Go-Getters

Phiela M. Personlig & Virksomheds Coach

Kontakt os i dag. Første skridt mod din vision.